Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami

Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami

Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami - popis produktu

Vysavač tyčový Rowenta Air Force

Moderní tyčový vysavač pro děti v originálním designu vysavače Rowenta Air Force 360°. Stisknutím tlačítka lze vysavač zapnout, rozsvítí se LED kontrolka a uslyšíte skutečný zvuk sání. Zároveň se aktivuje funkce mírného přisávání a malé kuličky uvnitř sběrné nádoby víří dokola. Nádobu lze také otevřít a vyprázdnit, stejně jako skutečnou. Úklidový přístroj Rowenta bez dlouhé rukojeti mohou děti používat také jako ruční vysavač. 

Parametry:Materiál: plastRozměry balení: 48 x 16 x 13 cmRozměry produktu: 75 x 15 x 8 cmBaterie: 3xR6 (baterie nejsou součástí balení)

Doporučený věk: 3+

Dětský vysavač, který je replikou skutečného vysavače Rowenta Air Force 360.

Funkčnost:

  • vydává zvuk sání
  • kuličky uvnitř zásobníku se pohybují
  • LED dioda se rozsvítí stiskem tlačítka
  • po otevření zásobníku ho lze vyprázdnit jako skutečný

Kupte dětem tyčový vysavač!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Baterie: 3 x AA 1,5V (nejsou součástí) Rozměry produktu: 75 x 15 x 8 cm Země původu: Francie

Originální hračky pro děti, které mají rády hry na domácnost. Tyčový vysavač s elektronickými funkcemi a kuličkami přináší francouzský výrobce Smoby.

Děti pozorují dospělé a rádi je napodobují, a tak poznávají své nejbližší okolí a svět.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Smoby, barevná varianta je černá, tyrkysová, v nabídce prodejce 4kids.cz, Medvidkovehracky.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami lze nalézt mezi produkty ve skupině Tyčové vysavače, vyrábí jej značka Smoby, v barevné verzi černá, tyrkysová, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Medvidkovehracky.cz, Darkovo.cz a je designován unisex.

Produkt Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami je označen EAN kódem 3032163302186.

Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami - parametry produktu

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu75*15*8 cm
Celková výška8 cm
Rozměry balení16*13*48
Celková délka75 cm
BatteryAno
ElectricAno
LightAno
SoundAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
NoteBattery: 3 x LR6 not included
Barvačerná
Set produktůNe
KategorieSvětla, Hračky, Hračky pro děti, Vysavače, Tyčové vysavače
ZnačkaSmoby
Barvačerná, tyrkysová
Určeníunisex
E-shop4kids.cz, Medvidkovehracky.cz, Darkovo.cz
EAN3032163302186

Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami - historie ceny a dostupnosti

Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami - další zajímavé produkty

Vysavač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálným zvukem a světlem s kuličkami - jak nakoupit nejvýhodnější?