2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků

2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků

2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků - popis produktu

Senzační hrací souprava pro děti se 2 domky as tunelem obsahuje čtvercový stan, iglú stan a tunel, který je spojuje. Součástí soupravy je 200 ks plastových míčků, které poskytnou dětem skvělou zábavu. Stan má lehkou konstrukci, díky čemuž se snadno a rychle rozkládá. Tunel umožňuje dětem volně se pohybovat mezi dvěma místnostmi. Mohou si s ním hrát na zahradě, v bytě nebo na pláži.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Souprava obsahuje:Iglu stanKostkatý stanTunel200 míčků o průměru 5 cmStany lze používat samostatně, bez tunelu a v libovolné konfiguraci díky několika východům ze stanu).Sada obsahuje barevné, hermeticky uzavřené míčky vyrobené z plastu, které při deformaci se snadno vrátí do původního tvaru.Charakteristika soupravy:Fantastické barvySnadno se rozloží a složíSpousta zábavných možnostíMůže být umístěn v místnosti, zahradní terase, na plážiSnadné čištěníPolyesterový materiálZábava ve vlastním domečku, který může být skvělým úkrytem pro tajemství a hračkyRozměry Iglu domku:výška: 100 cmpodlaha: 83 cm x 83 cmRozměry tunelu:délka: 117 cmprůměr: 45 cmRozměry čtvercového stanu:výška: 83 cmšířka: 80 cmhloubka: 80 cmCelkový rozměr soupravy je 280 cm x83 cm x100 cm / délka x šířka x výška

Dětský stan Alum Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků:Rádi byste svému dítku pořídili pozoruhodný dárek? V tom případě by vás mohl zaujmout dětský stan Alum. Bude parádním útočištěm pro každé dítě, které tam bude zajisté rádo trávit svůj volný čas. Dětský stan znázorňující domeček je skvělým místem pro zábavu i snění vašich ratolestí. Pomáhá jim odpoutat se od reálného života a ponořit se do vlastního světa, v němž prožívají svá dobrodružství a hry. Tento typ stanu se hodí do pokoje a na zahradu. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Rozměry dětského stanu Alum jsou 100 × 83 × 280 cm (vך×h). Dětský stan s tunelem poskytne nejen spoustu zábavy, ale je také úžasnou pomůckou k rozvíjení motoriky. Zásadní vlastnosti produktu Alum Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků Dětský stan na hraní Alum poskytne dítěti soukromý prostor na hraní Hodí se do pokoje a na zahradu Výrobním materiálem stanu je polyester V balení se nachází také tunel, míčky a obal Dětskému stanu Alum vévodí fialová, růžová a žlutá barva Měří 100 × 83 × 280 cm (vך×h)

Nejlepší hračka pro domácnost a zahradu . Tato praktická sada 3 v 1, tj. Stan s tunelem a míčky, poskytne nejmladšímu spoustu legrace po dlouhé hodiny.

Sada 3 v 1 se skládá ze dvou stanů a tunelu, který je spojuje. Stanové prvky pro děti s kuličkami lze použít samostatně nebo společně. Tunel může být spojen s několika různými vstupy do stanu, díky čemuž máme možnost jakékoliv konfigurace celku. Rám stanu je vyroben z bezpečného a stabilního sklolaminátu a barevný materiál, který tvoří stěnu, je odolný proti roztržení. Iglový stan s tunelem je doplněn 200 barevnými kuličkami.

ÚDAJE

  • certifikáty: CE, EN71
  • věk: od 3 let
  • rozměry max.: 280x83x100cm
  • průměr kuličky: 5 cm
  • hmotnost soupravy: 2,3 kg

V SETU

  • stan iglo
  • stanu krychle
  • tunel
  • 200 kuliček
  • pouzdro

Tento velký dětský stan s 200 míčky a plížícím tunelem poskytne Vašim dětem skvělou zábavu. Třídílný dětský stan můžete postavit doma i venku. S jednotlivými díly sestavy se může Vaše dítě hrát i samostatně.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Alum, ISO, Malatec, Toys, v nabídce prodejce Alza.cz, Bajecnehracky.cz, Darkovo.cz.

Produkt 2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků patří do skupiny produktů Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Alum, ISO, Malatec, Toys, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Bajecnehracky.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské domečky, patří pod značku Alum, ISO, Malatec, Toys, v nabídce prodejce Alza.cz, Bajecnehracky.cz, Darkovo.cz.

Produkt 2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků je označen EAN kódem 5902367976231.

2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků - parametry produktu

2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků - historie ceny a dostupnosti

2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků - další zajímavé produkty

2880 Malatec Dětský stan a hrací domeček s tunelem včetně 200 míčků - jak nakoupit nejvýhodnější?