2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete

2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete

2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete - popis produktu

Tyčový vysavač Ariete Handy Force 2761: Ariete 2761 je vysavač 2 v 1, který je ideální na čištění koberců, podlah, štěrbin a látek. Jeho výhodou je především energetická úspornost a nízká hmotnost. Kromě toho umožňuje dva způsoby použití – jako klasický stojací vysavač, ale i ruční, díky čemuž se stane ideálním pomocníkem při úklidu automobilů nebo méně dostupných míst. Vysavač Ariete 2761 disponuje cyklónovou technologií s vysokou sílou sání a omyvatelnou nádrží na nečistoty o objemu 0,5 litru. Délka napájecího kabelu činí 5 metrů. Klíčové vlastnosti tyčového vysavače Ariete Handy Force 2761Bezsáčkový - kapacita nádrže 0,5 lCyklonová technologieTeleskopická hliníková tyčHEPA filtrPříslušenství: kartáč na čalounění, tryska, kartáč na podlahu / kobercePříkon 600 W Praktické ruční vysavačTyčový vysavač Ariete Handy Force 2761 můžete během okamžiku přeměnit v praktický ruční vysavač. Díky svým rozměrům a nízké hmotnosti s ním vysajete i hůře přístupná místa, do kterých se s klasickým vysavačem normálně nedostanete. Toto provedení je rovněž vhodné pro rychlý úklid čerstvých drobků a dalšího malého nepořádku. Vysavač Ariete Handy Force 2761 má široké možnosti využití Snadný úklid v autěBez problémů vysaje čalouněníVysaje těžko přístupná místaBěžné vysávání

Tyčový a ruční vysavač 2v1 Šňůrový, bezsáčkový 600 W Cyklónová technologie Tlačítko ON/OFF Teleskopická hliníková tyč Objem nádrže 0,5 l Energetická třída A+ Třída účinnosti vysávání tvrdých podlah A HEPA filtr Délka kabelu 5 m Příslušenství: kartáč na čalounění, kartáč na podlahy / koberce

Produkt 2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete lze nalézt mezi produkty ve skupině Tyčové vysavače, vyrábí jej značka ARIETE, v barevné verzi červená, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, PlayGoSmart.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ruční vysavače, patří pod značku ARIETE, v barevné verzi červená, v nabídce prodejce Alza.cz, PlayGoSmart.cz.

Produkt 2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete označuje EAN kód 8003705116948.

2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete - parametry produktu

2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete - historie ceny a dostupnosti

2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete - další zajímavé produkty

2761 TYČOVÝ VYSAVAČ Ariete - jak nakoupit nejvýhodnější?