Polní skládací lopatka-ISO 2422-

Polní skládací lopatka-ISO 2422-

Polní skládací lopatka-ISO 2422-

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 156 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Polní skládací lopatka-ISO 2422- - popis produktu

Lavinová lopata Polní skládací lopatka-ISO 2422-: Polní skládací lopatka ISO 2422 je vhodná do kempu, na outdoorové aktivity i do automobilu. Jednoduše ji lze proměnit v motyku, použít jako pilu i k páčení. Vyrobená je z velmi kvalitní uhlíkové oceli a vyniká kompaktními rozměry. Můžete ji snadno a rychle složit a zase rozložit. Součástí balení je nylonové pouzdro s průvlekem na opasek. Polní skládací lopatka ISO 2422 vás nezklame v žádné situaci. Klíčové vlastnosti polní skládací lopatky ISO 2422Polní skládací lopatka vhodná do kempu, na outdoorové aktivity i do automobiluJednoduše ji lze proměnit v motyku, použít jako pilu i k páčeníVyrobená je z velmi kvalitní uhlíkové oceliPolní skládací lopatka ISO 2422 vyniká kompaktními rozměryJe možné ji snadno a rychle složit a zase rozložitSoučástí balení je nylonové pouzdro s průvlekem na opasekBarevné provedení: zelené Rozměry:25 × 15 cm

Skládací polní lopatka je všestranná kompaktní pomůcka pro všechny dobrodruhy, zálesáky a hledače pokladů. Jedna strana čepele je vroubkovaná a dá se použít jako pilka. Lopatka se dá také rychle přestavět na krumpáč. S tímto šikovným nástrojem budete připraveni na každé dobrodružství!

Díky lehké skládací konstrukci se krásně vejde do jakéhokoliv příručního zavazadla. Dostanete k ní také praktický obal, který si můžete připevnit i kolem pasu.

Technické specifikace:

  • Materiál: uhlíková ocel
  • Barva: olivově zelená
  • Šířka lopatky: 15 cm
  • Délka rozložené lopatky: 59 cm
  • Rozměry ve složeném stavu: 25 x 15 cm

Lze použít jako:

  • lopatka
  • motyka
  • krumpáč
  • pilka

SKLÁDACÍ lopata - lopata funkce: lopata, krumpáč, pila pouzdro s poutkem na opasek pro připevnění na opasek Po složení ji snadno vejdeme do batohu SPECIFIKACE Černá barva rozměr max. (délka / šířka): 58,5 x 15 cm rozměr min. (délka/šířka): 25x15cm materiál: kov funkce: krumpáč, lopata, pila hmotnost: 1kg ZAHRNUTA lopata pouzdro Lopata vyrobená z kovu, snadné použití. Nenahraditelný doma, v autě, na pozemku, při výletech, turistice nebo rybaření. Díky malým rozměrům po složení ji snadno vejdeme do batohu, tašky, organizéru atp. Lopatu lze použít jako lopatu, krumpáč nebo pilu. Sada obsahuje obal s poutkem na opasek pro připevnění na opasek. Hodí se také například při outdoorových cestách za přežitím.

Produkt Polní skládací lopatka-ISO 2422- patří do skupiny produktů Zahradní nářadí, patří značce ISO, Iso Trade, Trizand, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ruční nářadí, patří pod značku ISO, Iso Trade, Trizand, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz, Alza.cz.

Produkt Polní skládací lopatka-ISO 2422- patří do skupiny produktů Multifunkční nářadí, patří značce ISO, Iso Trade, Trizand v nabídce e-shopu SMDledzarovky.cz, Alza.cz.

Produkt Polní skládací lopatka-ISO 2422- má přiřazen EAN kód 5902367973919.

Polní skládací lopatka-ISO 2422- - parametry produktu

Polní skládací lopatka-ISO 2422- - historie ceny a dostupnosti

Polní skládací lopatka-ISO 2422- - další zajímavé produkty

Polní skládací lopatka-ISO 2422- - jak nakoupit nejvýhodnější?