Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami

Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami

Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami - popis produktu

Tento čisticí kartáč je ideálním pomocníkem do sprchy nebo vany. Ideální především pro seniory nebo osoby, které mají problémy s ohýbáním. Jistě ocení všichni členové rodiny včetně dětí.Husté jemné štětiny dokonale očistí chodidla a zároveň je příjemně namasírují. Vhodný na hrubé a popraskané paty. Příjemná masáž uvolní a prokrví dolní končetiny, odstraní nečistoty a odumřelé kožní buňky.S tímto neocenitelným pomocníkem se již nebudete muset ve sprše ohýbat a pracně omývat vaše chodidla.Kartáč je perfektní na léto, kdy je nutná častější péče a hygiena nohou. Lze využít i k venkovnímu bazénu.Kartáč přilne díky přísavkám na spodní straně. Po připevnění kartáč namočte vodou a naneste sprchový gel. Pohybem nohy se štětinky napění, perfektně očistí chodidla a příjemně je namasírují. Po použití kartáč opláchněte a jednoduše zavěste na poutko.Plocha štětin: 15,5 x 13 cmMateriál: TPR/PP

Čistič chodidel do sprchy - doporučuje se lidem, kteří mají problémy s pohybem, dřepem nebo ohýbáním ve sprše.Stačí položit kartáč na rovný povrch, nalijte na něj tekutinu ke koupání a 1000 jemných chloupků, důkladně vyčistěte a masírujte nohu.Kartáč má také přísavky, díky kterým je stabilní. Může být umístěn ve sprchové kabině nebo ve vaně.Technická specifikace

  • Vysoce kvalitní zpracování

  • Má 1 000 jemných chloupků pro mytí a masáž chodidla

  • Má přísavky

  • Velikost: jedna velikost se hodí pro všechny nohy

  • Barva: zelená

rozměry:

  • Délka: 23,5 cm

  • Šířka: 35 cm

  • Výška: 6 cm

  • Kartáč: 13 cm x 15,5 cm

Produkt Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami patří do skupiny produktů Kosmetické pomůcky od značky Verk, barevná varianta je zelená v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Masážní pomůcky, patří značce Verk, barevná varianta je zelená, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Darkovo.cz, 4home.cz.

Produkt Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami označuje EAN kód 5907451307373.

Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami - parametry produktu

Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami - historie ceny a dostupnosti

Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami - další zajímavé produkty

Čisticí masážní kartáč na nohy s přísavkami - jak nakoupit nejvýhodnější?