SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 350 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White - popis produktu

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White

Designově je tato sada velmi originální, využívá střídmou a elegantní kombinaci černé a bílé v nápaditých a neotřelých vzorech. Lahve jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA a jiných škodlivých látek. Lahve nemyjte v myčce ani ve vodě teplejší než 50°C. Volbou právě této sady získáte designově pozoruhodné nápojové nádoby, takže vodu už není třeba přelévat do karaf, lahve samy o sobě tvoří zajímavý prvek. Vlastnosti: Sada tří lahví pro vybrané výrobníky perlivé vody SodaStream Prémiová černobílá edice s atraktivními vzory Vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA Tlaku odolná lahev určená k opakovanému sycení Objem lahve je 1 litr Datum použitelnosti lahve Materiál lahve musí během několika let při používání ve výrobníku domácí perlivé vody dlouhodobě a opakovaně odolávat tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, z kterého je lahev vyrobena, se v důsledku toho opotřebovává a stárne. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno o vaše bezpečí, má každá lahev stanoveno své datum použitelnosti, které naleznete natištěno přímo na lahvi. NIKDY nepoužívejte lahev ve výrobníku domácí perlivé vody po uplynutí tohoto data a lahev nahraďte za novou, která vám bude spolehlivě sloužit dalších několik roků. Kompatibilní s výrobníky Sodastream: E-Terra, Gaia, Terra, Art Black, Genesis, Fizz, Play, Source, Revolution, Dynamo, Pure, Spirit a Power

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

SodaStream Sada lahví typu Jet pro výrobníky perlivé vody. + Nápojová lahev pro výrobníky perlivé vody SodaStream* + Prémiová černobílá edice s atraktivními vzory + Vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA + Tlakuodolná lahev určená k opakovanému sycení** + Objem lahve 1 litr Sada 3ks tlakových nápojových lahví pro výrobníky domácí perlivé vody SodaStream. Atraktivní barevné provedení potěší na jídelním stole rodinu i hosty. Domácí perlivá voda místo tahání nepraktických plastových lahví. Použití Lahev typu Jet lze použít s modely výrobníku perlivé vody SodaStream: Jet, Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution, Power Nemyjte v myčce nádobí nebo vodou, která má více než 50°C. Používejte pouze k přípravě čisté perlivé vody. Nikdy nepoužívejte lahev, která je poškozena, zdeformována nebo bylo překročeno datum použitelnosti vyznačené na lahvi. Datum použitelnosti lahve Materiál lahve musí během několika let při používání ve výrobníku domácí perlivé vody dlouhodobě a opakovaně odolávat tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, z kterého je lahev vyrobena, se v důsledku toho opotřebovává a stárne. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno o vaše bezpečí, má každá lahev stanoveno své datum použitelnosti, které naleznete natištěno přímo na lahvi. NIKDY nepoužívejte lahev ve výrobníku domácí perlivé vody po uplynutí tohoto data a lahev nahraďte za novou, která vám bude spolehlivě sloužit dalších několik roků.

Produkt SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White patří do skupiny produktů Láhve na vodu, patří značce Sodastream, barevné provedení je bílá, černá, naleznete jej v e-shopu PlayGoSmart.cz, Alza.cz, 4home.cz, Tera.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sady lahví, je v nabídce značky Sodastream, v barvě bílá, černá, naleznete ho u prodejce PlayGoSmart.cz, Alza.cz, 4home.cz, Tera.cz.

Produkt SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White lze nalézt mezi produkty ve skupině Výrobníky sody, je v nabídce značky Sodastream, v barevné verzi bílá, černá v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz, Alza.cz, 4home.cz, Tera.cz.

Produkt SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White popisuje EAN kód 8718692619227.

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White - parametry produktu

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White - historie ceny a dostupnosti

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White - další zajímavé produkty

SodaStream Lahev JETTriPack 1l Black&White - jak nakoupit nejvýhodnější?