Skládací dřevěný stojan na víno Good wine

Skládací dřevěný stojan na víno Good wine

Skládací dřevěný stojan na víno Good wine

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 360 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skládací dřevěný stojan na víno Good wine - popis produktu

Své oblíbené víno už nemusíte ukrývat ve skříňkách či ho mít jen tak pohozené, kde se dá. Skládací dřevěný stojan na víno Good wine se hravě postará o šest láhví, které vám budou kdykoliv k dispozici. V případě, že vypijete všechny zásoby, stojan prakticky složíte a jeho skladování vám nezabere mnoho místa. Po dokoupení láhví ho jednoduše vezmete a bude ihned připraven k plnění své funkce. Skládací dřevěný stojan na víno Good wine je úžasným dárkem pro všechny milovníky vína a do domácnosti ve vintage stylu.Vyroben ze dřevaLanko na zavěšení a snadný přesunStojan na 6 láhvíPrůměr otvoru na láhve: 9 cmRozměry po rozložení: 24 x 58 x 23 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Víno je ušlechtilý alkohol, který by měl mít speciální místo v naší domácnosti. Pro milovníky tohoto nápoje představujeme jedinečný stojan s místem až na 6 lahví vína. Stojan obsahuje dekorativní nápis: 'Good wine, good times' což v překladu znamená 'Dobré víno, dobré časy'.

Produkt Skládací dřevěný stojan na víno Good wine patří do skupiny produktů Stojany na víno, je v nabídce značky DR v nabídce e-shopu Darkovo.cz.

Produkt Skládací dřevěný stojan na víno Good wine má přiřazen EAN kód 4029811417384.

Skládací dřevěný stojan na víno Good wine - parametry produktu

Skládací dřevěný stojan na víno Good wine - historie ceny a dostupnosti

Skládací dřevěný stojan na víno Good wine - další zajímavé produkty

Skládací dřevěný stojan na víno Good wine - jak nakoupit nejvýhodnější?