Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi

Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi

Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi - popis produktu

Dortová svíčka vhodná pro slavnostní okamžiky jako jsou narozeniny a tematické párty. POSTUP: Svíčku zapíchneme do dortu nebo do jiného měkkého podloží, před zapálením zkontrolujeme zda směřuje vzhůru. UPOZORNĚNÍ: Doporučujeme produkt zapalovat ve volném, nejlépe venkovním prostoru a v dostatečné vzdálenosti od stojících osob. Neumísťujeme k hořícím svíčkám ani k jiným hořlavým předmětům! Jako u všech hořlavin je třeba důsledně dbát na bezpečnost a přistupovat k ní jako k hořlavině.

Oslňte hosty mimořádnou žárem. Elegantní dekorace dorty, kterou ocení každý se sofistikovaným vkusem. Praktické napichovátka vám umožní snadno vložit svíčku do dortu. Díky nim svíčka stabilně stojí a čeká na sfouknutí oslavencem. Dortová svíčka bude také nenahraditelnou dekorací dorty, pokud oslavujete firemní výročí, výročí svatby nebo jinou oslavu.

Produkt Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi je označen EAN kódem 5902973139266.

Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi - parametry produktu

Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi - historie ceny a dostupnosti

Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi - další zajímavé produkty

Svíčka dortová Ročník zlatá číslo 40 Albi - jak nakoupit nejvýhodnější?