1164 DR Dětský stan zámek - růžový

1164 DR Dětský stan zámek - růžový

1164 DR Dětský stan zámek - růžový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 258 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

1164 DR Dětský stan zámek - růžový - popis produktu

Dětský stan Alum Dětský stan zámek - růžový:Poohlížíte se po neobvyklém dárku pro své dítko? Poté by vás určitě mohl zaujmout dětský stan Alum. Zamiluje si ho každé dítě, které miluje skrýše a schovávačky. Dětský stan ušitý do tvaru hradu je u ratolestí velmi oblíbený. Pomáhá podpořit tvorbu jejich imaginárního světa, v němž prožívají svá dobrodružství a hry. Tento typ stanu se hodí do pokoje a na zahradu. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polyester. Rozměry dětského stanu Alum činí 135 × 105 × 105 cm (vך×h). Zásadní přednosti produktu Alum Dětský stan zámek - růžový Dětský stan na hraní Alum poskytne dítěti soukromý prostor na hraní Součástí jsou okénka Určený do pokoje a na zahradu Materiál tvoří polyester V balení se nachází obal Dětskému stanu Alum dominuje růžová barva Měří 135 × 105 × 105 cm (vך×h)

Děti milují skrýše, schovávačky a domky, vytvářejí si tak kolem sebe vlastní imaginární svět, v němž prožívají svá dobrodružství a hry. Složené během několika vteřin. Vyroben z lehkého a prodyšného látkového materiálu. Zabalené v tašce na zip s uchem. Vhodný jak pro domácí tak i venkovní prostory - pohodlně se v něm zahrají dvě děti.

Produkt 1164 DR Dětský stan zámek - růžový patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Alum, DR, v nabídce prodejce Alza.cz, Mobilego.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské domečky, patří pod značku Alum, DR, v nabídce prodejce Alza.cz, Mobilego.cz.

Produkt 1164 DR Dětský stan zámek - růžový má přiřazen EAN kód 5901785361629.

1164 DR Dětský stan zámek - růžový - parametry produktu

1164 DR Dětský stan zámek - růžový - historie ceny a dostupnosti

1164 DR Dětský stan zámek - růžový - další zajímavé produkty

1164 DR Dětský stan zámek - růžový - jak nakoupit nejvýhodnější?