1163 DR Dětský stan zámek - modrý

1163 DR Dětský stan zámek - modrý

1163 DR Dětský stan zámek - modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

1163 DR Dětský stan zámek - modrý - popis produktu

Dětský stan ISO 1163 Stan KRÁL modrá:Chcete pro své dítko zajímavý dárek? Potom neuděláte chybu, když vyberete dětský stan Iso Trade. Zamiluje si ho každé dítě, které má rádo schovávání a skrýše. Dětský stan – zámek je skvělým místem nejen pro zábavu, ale i snění vašich ratolestí. Rozvíjí samostatnost v jejich světě fantazie, ve kterém prožívají různá dobrodružství. Tento stan je určený zejména do pokoje a na zahradu. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester. Hlavní vlastnosti produktu ISO 1163 Stan KRÁL modrá Dětský stan na hraní Iso Trade bývá oblíbenou hračkou každého dítěte Tvar konstrukce: zámek S okénky Hodí se do pokoje a na zahradu Výrobním materiálem stanu je polyester Obsah balení: obal Dětskému stanu Iso Trade dominuje modrá barva

Děti milují skrýše, schovávačky a domky, vytvářejí si tak kolem sebe vlastní imaginární svět, v němž prožívají svá dobrodružství a hry. Složené během několika vteřin. Vyroben z lehkého a prodyšného látkového materiálu. Zabalené v tašce na zip s uchem. Vhodný jak pro domácí tak i venkovní prostory - pohodlně se v něm zahrají dvě děti.

Produkt 1163 DR Dětský stan zámek - modrý patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka DR, Iso Trade, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské domečky, patří pod značku DR, Iso Trade, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 1163 DR Dětský stan zámek - modrý popisuje EAN kód 5901785361612.

1163 DR Dětský stan zámek - modrý - parametry produktu

1163 DR Dětský stan zámek - modrý - historie ceny a dostupnosti

1163 DR Dětský stan zámek - modrý - další zajímavé produkty

1163 DR Dětský stan zámek - modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?