Přívěsek na klíče herní ovladač

Přívěsek na klíče herní ovladač

Přívěsek na klíče herní ovladač

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Přívěsek na klíče herní ovladač - popis produktu

Baví vás všechno, co se týká videoher i herních konzolí? Máme pro vás stylový přívěsek na klíče herní ovladač!Udělejte radost vašim klíčům, sobě nebo i nadšeným hráčům ve vašem okolí, kteří si potrpí na detailech, bezstarostném hraní a na všem, co mají rádi.Elegantní přívěsek na klíče herní ovladač v atraktivním designu je vyroben ze slitiny hliníku a obsahuje kovový kroužek pro zavěšení i nastoknutí klíčů na klíčenku.Přívěsek na klíče ve tvaru herního ovladačeAtraktivní designVyroben ze slitiny hliníkuS kovovým kroužkem pro uchycení na klíčeRozměry: 9 x 4,4 x 3,2 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Stylová klíčenka ve tvaru herního ovladače. Skvělý dárek pro každého gamera.

Specifikace:

  • Materiál: slitina hliníku
  • Hmotnost: 41 g
  • Rozměry: 4,4 x 3,2 cm

Skvělý tip na dárek pro milovníky počítačových her. Znáte někoho, kdo nepustí celý den joystick z ruky? Tato klíčenka je pro něj ideálním dárkem. Krásný dárek nejen pro jednoho hráče.

Tento produkt se nachází v kategorii Přívěsky na klíče, patří pod značku DR, MASTER, naleznete jej v e-shopu Balabim.cz.

Produkt Přívěsek na klíče herní ovladač lze nalézt mezi produkty ve skupině Herní konzole, patří značce DR, MASTER, naleznete jej v e-shopu Balabim.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Herní ovladače, je v nabídce značky DR, MASTER v nabídce e-shopu Balabim.cz.

Produkt Přívěsek na klíče herní ovladač označuje EAN kód 5903181048753.

Přívěsek na klíče herní ovladač - parametry produktu

Přívěsek na klíče herní ovladač - historie ceny a dostupnosti

Přívěsek na klíče herní ovladač - další zajímavé produkty

Přívěsek na klíče herní ovladač - jak nakoupit nejvýhodnější?