1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie

1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie

1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie - popis produktu

Kniha 1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie: 1000 otázek a odpovědí. Kniha, která vysvětlí skoro vše. Luxusní dětská XL encyklopedie. Theo je velmi zvědavé dítě. Už od malička ho napadají všelijaké záludné otázky: Proč hvězdy ve dne nesvítí? Proč máme husí kůži, když je nám zima? Proč vesmírné lodi mají rakety? Zvědavost tohoto chlapce zkrátka nezná hranic! Chce vědět všechno o vědě, přírodě, dějinách, o Zemi a umění, ale také o vynálezcích, cestovatelích, velkých myslitelích, umělcích - prostě všechno. A co ty jsi také tak zvědavý jako Theo? Otevři tuhle knihu a objevíš odpovědi na všechny možné i nemožné od otázky. Zkrátka se dozvíš skoro všechno. Theo: „Moje kniha bude určitě zábavná, protože kdyby nebyla žádné dítě ji nebude chtít číst. Najdeš v ní otázky snadné, které mě napadly už před lety. A jiné o trochu složitější….. Ale odpovědi jsou vždycky jednoduché, aby jim všichni porozuměli. Kromě toho do knihy zařadím pár experimentů, hádanky, zajímavosti a nějaké hry. Moje kniha bude …. NEJLEPŠÍ KNIHOU NA SVĚTĚ!“

Otázky a odpovědi, týkající se tohoto světa, jsou shrnuty na 270 stranách této vzdělávací knihy.

Děti objeví otázky jako například: Proč hvězdy ve dne nesvítí? Proč máme husí kůži, když je nám zima? Proč vesmírné lodi mají rakety? Prostě zvídavé otázky o vynálezcích, cestovatelích, velkých myslitelích, umělcích, a to ze světa vědy, přírody, dějin nebo třeba umění.

Knihou děti provází chlapeček Theo.

Kupte dětem názorně ilustrovanou knihu!

Vhodné pro děti od 4 let Počet stran: 270 Vazba: vázaná Rozměr: 23,5 x 28,5 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Knihy pro děti od značky Nakladatelství Sun, SUN, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz a je vhodný unisex.

Produkt 1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie popisuje EAN kód 9788075679697.

1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie - parametry produktu

1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie - historie ceny a dostupnosti

1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie - další zajímavé produkty

1000 otázek a odpovědí: Moje první encyklopedie - jak nakoupit nejvýhodnější?