ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495

ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495

ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 36 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 - popis produktu

ERGONOMICKÁ OPĚRKA ZAD NA ŽIDLIZADNÍ MASÁŽNÍ PINY - podložka má speciální piny, které zajišťují masáž páteře. Je to další potěšení, které zpříjemní čas lidem, kteří zůstávají v sedě dlouhou dobu.SNADNÁ INSTALACE - elastické upevňovací pásky usnadňují instalaci. Díky nim se dá přizpůsobit jakémukoli typu židle a křesla, včetně těch automobilových.ZLEPŠUJE KOMFORT SEZENÍ - Je vyrobena z pevného kovového rámu, díky kterému se perfektně přizpůsobí tvaru zad. Podpěra má také pružnou síťovinu, která umožňuje volné proudění vzduchu.POLOHA PÁTEŘE - tato podložka nám umožňuje udržet správnou polohu těla při sezení. Poskytuje dostatečnou ortopedickou podporu bederní páteři.SPECIFIKACE - Černá barva; rám: kov; materiál: nylonová síťovina; rozměry: (šířka / výška): 40x39cm; hmotnost: 135g;

Z častého sezení Vás obvykle bolí záda a postupem času začínáte pociťovat omezenou pohyblivost. Vyzkoušejte tuto masážníergonomickou opěrku zad, kterou jednoduše připevníte například na kancelářskou židli a s bolestí zad a páteře skoncujete jednou pro vždy. Opěrka Vás přinutí sedět rovně a navíc je velmi pohodlná a rychle si na ní zvyknete.

Už žádné bolesti zad, masážní ergonomická opěrka zad je originální dárek pro každého, kdo má sedavé zaměstnání.

Rozměry:

  • Rozměry produktu: 42 x 36 x 10 cm
  • Barva: černá

Záruka 24 měsíců.

 

 

Produkt ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 lze nalézt mezi produkty ve skupině Podložky pod myš, vyrábí jej značka DR, ISO, Iso Trade, Malatec, barevná varianta je černá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, SMDledzarovky.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Masážní pomůcky, patří značce DR, ISO, Iso Trade, Malatec, barevná varianta je černá, naleznete ho u prodejce Alza.cz, SMDledzarovky.cz, Darkovo.cz.

Produkt ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 patří do skupiny produktů Masážní podložky od značky DR, ISO, Iso Trade, Malatec, v barevné verzi černá v nabídce e-shopu Alza.cz, SMDledzarovky.cz, Darkovo.cz.

Produkt ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 popisuje EAN kód 5901785363272.

ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 - parametry produktu

ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 - historie ceny a dostupnosti

ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 - další zajímavé produkty

ISO Masážní ergonomická opěrka zad, 495 - jak nakoupit nejvýhodnější?