046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá

046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá

046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá

Nejnižší cena za posledních 60 dní: 224 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá - popis produktu

Pouzdro na mobil Velko Outdoorové pouzdro na telefon černé:Nechcete si znehodnotit váš nový telefon? Pouzdro na mobil od výrobce Velko zaručuje maximální ochranu proti škrábancům a odření. Jedná se o kapsu, a tak bude telefon vypadat stále jako nový. Nabízená varianta byla vyrobena z materiálu, jakým je textil. Využijete ho k nošení na těle. Hlavní přednosti pouzdra na mobil Velko Outdoorové pouzdro na telefon černé Pouzdro na telefon od výrobce Velko ochrání vaše zařízení Mobil vkládáte do kapsy Praktickou vychytávkou je uchycení na opasek Poskytuje displeji ochranu proti poškrábání Materiálem pouzdra na telefon Velko je textil Zajímavé ztvárnění navíc umocňuje černá barva Pouzdro na mobil Velko okouzlí svými vlastnostmi Pouzdro na mobil Velko spojí příjemné s užitečným. K chytrým vylepšením se řadí uchycení na opasek, tak budete mít telefon vždy na dosah.

Praktické pouzdro na telefon, ideální na túry, lov nebo rybolov. Praktická a pevná taška, kterou jednoduše připevníte na opasek, batoh nebo bundu.

046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá - parametry produktu

1. barvaČerná




046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá - historie ceny a dostupnosti

046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá - další zajímavé produkty

046964 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?