046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená

046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená

046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 215 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená - popis produktu

Praktická a pevná taška, kterou lze snadno připevnit k opasku, batohu nebo bundě. Snadný přístup k telefonu pomocí uzavřené kapsy.

 Funkce:

  • pas venkovní taška na telefon
  • vhodný pro telefon do 5,1 'a trochu více díky nastavitelnému opasku
  • praktický dárek pro všechny druhy eskapád
  • materiál: nylon s vysokou hustotou
Hmotnost s balením (g) : 80
Rozměry(cm) : 16x10x2

Pouzdro na mobil Velko Outdoorové pouzdro na mobil – maskáč:Nechcete si znehodnotit váš nový telefon? Pouzdro na mobil od výrobce Velko nabízí maximální ochranu proti odření nebo poškrábání. Nabízená varianta byla zhotovena z materiálu, jako je textil. Zásadní vlastnosti pouzdra na mobil Velko Outdoorové pouzdro na mobil – maskáč Pouzdro na telefon od výrobce Velko vám umožní mít zařízení po dlouhou dobu jako nové Toto pouzdro lze velmi snadno uchytit na opasek Výrobním materiálem pouzdra na telefon Velko je textil Zajímavé ztvárnění navíc umocňuje maskáčová barva Pouzdro na mobil Velko vás ohromí svými vlastnostmi Pouzdro na mobil Velko je obohacen o příjemné vlastnosti a funkce. K praktickým inovacím náleží uchycení na pásek, tak budete mít telefon vždy na dosah.

Praktické pouzdro na telefon, ideální na túry, lov nebo rybolov. Praktická a pevná taška, kterou jednoduše připevníte na opasek, batoh nebo bundu.

Produkt 046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená patří do skupiny produktů Pouzdra na mobily, patří pod značku MASTER, Velko, v nabídce prodejce Darkovo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Outdoorové vybavení, je v nabídce značky MASTER, Velko, v nabídce prodejce Darkovo.cz.

Produkt 046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Tašky na kolo, patří značce MASTER, Velko, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz.

Produkt 046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená má EAN kód 5903181046780.

046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená - parametry produktu

046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená - historie ceny a dostupnosti

046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená - další zajímavé produkty

046780 Pouzdro na telefon s úchytem na opasek - Camouflage Zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?