Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý

Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý

Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 350 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý - popis produktu

Potěšte svého maniaka na hry originálním dárkem, který mu pomůže s pitným režimem nejen během času stráveném před obrazovkou. Díky hrnku pro hráčů si bude moci svou zálibu připomínat při snídani či v kanceláři během nudné porady. Namísto klasického ouška má na obou stranách ovládání herní konzole. Pokud by si v zápalu hraní nevšiml, že v hrnku už není nápoj na pití, připomene mu to nápaditý nápis na dně Game over. Hrnek pro hráče potěší malé i velké milovníky počítačových her.Keramický hrnek s oušky ve tvaru ovladače herní konzoleNa dně hrnku je nápis Game overObjem: 350 mlRozměry (šířka x výška x průměr): 18,3 x 9,7 x 8,2 cmMýt ručně!Nevhodný do mikrovlnné troubyZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Hrnek je inspirován ovladačem herní konzole a udělá dojem na všechny gamery. Perfektní dárek pro lidi závislé na hraní.

  • Jakmile dopijete nápoj, na dně hrnku se objeví zpráva, „Game Over“.
Specifikace:
  • Materiál: potravinářská keramika
  • Barva: černá
  • Objem: 350 ml
  • Průměr: 8 cm
  • Výška: 10 cm
  • Šířka: 18 cm
  • POUZE RUČNÍ MYTÍ!

Keramický hrnek pro hráče s oušky ve tvaru ovladače herní konzole je ideálním dárkem pro všechny, kteří milují počítačové hry - mladých i těch starších. Zaručeně potěšíte každého mužského hráče, který si tak svoji kávu či čaj bude moci vychutnat i během hraní.

Produkt Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Herní konzole, patří značce DR, MASTER, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, Balabim.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Herní ovladače, je v nabídce značky DR, MASTER v nabídce e-shopu Darkovo.cz, Balabim.cz.

Produkt Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý má přiřazen EAN kód 5903181046629.

Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý - parametry produktu

Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý - historie ceny a dostupnosti

Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý - další zajímavé produkty

Master Hrnek GAMER MUG 350 ml - černý - jak nakoupit nejvýhodnější?