Velko Kuchyňská forma na led - Titanik #705000

Velko Kuchyňská forma na led - Titanik #705000

Velko Kuchyňská forma na led - Titanik #705000

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 160 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Velko Kuchyňská forma na led - Titanik - popis produktu

Pozor ledovec! Další z řady ledových forem. Tentokrát připomíná slavný Titanic a jeho chladné rozloučení s tímto světem. Záměry tvůrců forem nebyly určitě tak smutné a pesimistické, takže pokud chcete ochladit nápoj a oživit atmosféru na party, sáhněte po čtyřech výletních lodích a čtyřech „ledovcích“.Vyrobena ze silikonuForma na led s motivem TitanicuRozměry formy: 14 x 15 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Na žádné párty by neměly chybět míchané nápoje s ledem pro dostatečné osvěžení. Led ve tvaru legendárního Titanicu jistě upoutá pozornost každého návštěvníka.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské doplňky od značky DR, Velko v nabídce e-shopu Darkovo.cz, Balabim.cz, Alza.cz.

Produkt Velko Kuchyňská forma na led - Titanik #705000 lze nalézt mezi produkty ve skupině Formy na led, patří pod značku DR, Velko v nabídce e-shopu Darkovo.cz, Balabim.cz, Alza.cz.

Produkt Velko Kuchyňská forma na led - Titanik #705000 označuje EAN kód 5903181040313.

Velko Kuchyňská forma na led - Titanik - parametry produktu

Velko Kuchyňská forma na led - Titanik - historie ceny a dostupnosti

Velko Kuchyňská forma na led - Titanik - další zajímavé produkty

Velko Kuchyňská forma na led - Titanik - jak nakoupit nejvýhodnější?